Elektroinstalacije

U sklopu grubih gradjevinskih radova vršimo izradu svih vrsta elektro instalacija. Ekipa nasih električara izvešće instalacije monofaznih i trofaznih priključaka, instalacija priključnica i prekidača, izvoda za rasvetu i dr. Ako je u pitanju nova instalacija pomoći ćemo pri izradi projekta, nabavke materijala, izvodjenja radova, ispitivanja instalacija.

Dugogodišnje iskustvo nam omogućava izvodjenje i održavanje svih instalacija jake i slabe struje. Vršimo slicanje i štemanje zidova, ugradnja dozni i razvodnih kutija i kasniju montažu galanterije, svetiljki i lustera kao i led traka. Izradjujemo instalacije slabe struje kojima pripadaju ozvučenje, video nadzor i alarmni sistemi.

Uz to radimo telekomunikacione instalacije poput računarskih mreža, televizijskih i telefonskih linija kao i insterfonskih sistema. Radove vršimo u stanovima, kućama i lokalima brzo, kvalitetno i sa garancijom. Nudimo komplet rešenja od povezivanja razvodnih stanskih tabli, postavljanja instalacija i montaže svih svetlosnih izvora.

 

Učitavanje