Gipsani radovi

Suva gradnja odavno je standard u svetu. U nekim zemljama je jedino takva gradnja i prisutna. Prednosti suve gradnje su brza i kvalitetna rešenja, uz poštovanje ekoloških standarda. Gradnja pomoću gips-karton ploča vam omogućava veliku fleksibilnost i slobodu u kreiranju enterijera po vašim željama.

Zbog lakog manevrisanja i obradivosti materijala mogućnosti su neograničene. Gips je ekološki materijal, neškodljiv, nezapaljiv, bez mirisa i potpuno bezbedan. Odlukuju ga izuzetna zvučna i toplotna izolacija. Pored odličnih mehaničkih osobina, jednostavne, brze i lake ugradnje suvomontažni radovi pomoću gips ploča su idealno rešenje za pregradne zidove i spuštene plafone, potkrovlja kao i poslovne prostore. Naši majstori vam stoje na raspolaganju da oplemene i obagate prostor po vašim željama.

Spuštene plafone izradjujemo gde je potrebno ispraviti neke nedostatke i neravnine ili pak gde se uz pomoć rasvete želi istaći ekslkuzivnost prostora. Gips je idealan za moderno uredjenje stana, kuće ili kancelarije, kao i za adaptaciju i preuredjenje oštećenih enterijera. Pregradni zidovi grade se brzo, a prostor izmedju ploča se koristi za sve instalacije i gde je to potrebno za zvučnu i toplotnu izlolaciju.

Samim tim radovi se ubrzavaju jer nema stemanja, šalovanja i armiranja koji usporavaju tok izrade. Mi ćemo vam pomoći ako nemate ideju ili pak ne možete da se odlučite. U našem portfoliju nalaze se mnogi objekti koje smo do sada izradili i renovirali, tako da vam možemo ponuditi bezbroj rešenja.

 

Učitavanje