Hidroizolacija

Hidroizolacija je operacija kojoj treba posvetiti posebnu pažnju. Nudimo vam veliki izbor hidro izolacionih materijala na bazi bitumena za izolaciju novih, kao i proizvoda za sanaciju postojećih gradjevina.

Vršimo usluge izolacije krovova, terasa, kupatila, podruma…

Voda pokriva 70 odsto površine Zemlje i svima je dobro poznato da predstavlja vitalni resurs za opstanak života.

Nije ni čudo što se stiče utisak da voda uvek pronađe put.

Postoje veoma sigurni načini da se prodor vode zaustavi ili da se ona zadrži na onoj strani na kojoj nam je potrebna. Svima su nam bitni dobrosusedski odnosi, te kucanje na vrata komšije jer mu se voda sliva sa plafona nije deo svakodnevice koju priželjkujemo. Zbog toga je veoma bitno da u vašem kupatilu, pored lepih pločica, odaberete i kvalitetnu hidroizolaciju.

Jedna od ključnih stvari jeste i sama tehnika ugradnje. Najbitnije je voditi računa o debljini nanesenih slojeva i umetanju hidroizolacionih traka na spojevima zid-zid i zid-pod.

Kada govorimo o već pomenutim poljima primene – kupatilima, terasama, balkonima, kao i bazenima, Knauf u svojoj ponudi ima novi proizvod.

U pitanju je dvokomponentna fleksibilna hidroizolacija H PRO 200. Ovaj proizvod karakterišu odlična čvrstoća prijanjanja, vodonepropusnost koja je testirana pod pritiskom od 15 m vodenog stuba, kao i fleksibilnost pri standardnim uslovima i veoma niskim temperaturama.

Učitavanje