Keramički radovi

Jako bitna stavka pri renoviranju na koju treba obratiti pažnju je keramika. Važno je odabrati dobrog i kvalitetnog keramičara koji će odraditi jedan od bitnijih poslova. Pločice daju posebnu notu prostoru i bitno utiču na raspoloženje i zato treba ozbiljno pristupiti odabiru dezena i boja.

Našim iskustvom pomoći ćemo vam da pravilno odaberete pločice za vaše kupatilo, kuhinju, terasu kao i poslovni prostor. Keramičarski rad prati preciznost i pedantnost uz jako strpljenje. Glavne osobine keramičkih pločica su: ne propuštaju vodu, nisu zapaljive, otporne su na grebanje i razne hemijske proizvode, kao i na prljavštinu.

Bilo da odaberete keramičke ili granitne pločice naš tim keramičara će na najbrži i najbolji način učiniti vaš prostor lepšim. Granitne pločice imaju veću čvrstinu i otpornost na grebanje pa se sa njima rade poslovni prostori kao i terase, tremovi i ostali delovi spoljnjeg uredjenja.

Dopustite da unesemo nove mogućnosti u vaš dom i uz vašu pomoć pri odabiru savršenih pločica ukrasimo vaše kupatilo. Naši keramičari stoje vam na raspolaganju za sve vrste saveta pri rušenju, adaptaciji, zameni ili pak odabiru pločica.

 

Učitavanje